20 Μαρτίου 2003 (πρίν 19 χρόνια)

 

 

Με αυτό το μπουκαλάκι …μαγειρικής σόδας από το Σκλαβενίτη, που ο άθλιος Κόλιν Πάουελ το παρουσίασε στη Συνέλευση του ΟΗΕ ως δήθεν χημικά όπλα του Σαντάμ Χουσεΐν ,
το γaμημένο βαθύ κράτος των ΗΠΑ εξαπέλυσε, στις 20 Μαρτίου 2003, τον πόλεμο εναντίον του λαού του Ιράκ...
Παρότι οι ίδιοι οι επιτιθέμενοι ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ τελικά ότι ΔΕΝ υπήρχαν πουθενά στο Ιράκ τέτοια εργαστήρια & τέτοια χημικά όπλα, ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΧΘΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ και μάλιστα στον άθλιο Τόνυ Μπλαίρ απονεμήθηκε από τη βασιλική Μούμια της Αγγλίας ο τίτλος του Sir (!) … Sir Τόνυ Μπλαίρ (!)
Ο απολογισμός της πιο βρώμικης επιχείρησης (αμέσως μετά τίς Ναζιστικές θηριωδίες 1939 - 1945) στην ανθρώπινη Ιστορία:
1) Σύμφωνα με την εταιρεία Opinion Research Business, μέχρι τον Αύγουστο του 2007, σκοτώθηκαν από 733.158 μέχρι 1.446.063 ΑΜΑΧΟΙ Ιρακινοί πολίτες, χιλιάδες παιδιά ανάμεσά τους… (πηγή Wikipedia)
2) Βομβαρδίστηκαν ανηλεώς και καταστράφηκαν ΟΛΕΣ οι πολιτικές υποδομές δηλ. διυλιστήρια, εργοστάσια, αγωγοί, μονάδες παραγωγής ηλ. ρεύματος κλπ του Ιράκ και λεηλατήθηκαν αρχαιολογικοί θησαυροί αμύθητης αξίας & πολιτιστικής σημασίας.
3) Η χώρα του Ευφράτη και του Τίγρη, που σε επίπεδο υποδομών, οργάνωσης και διοίκησης θεωρούνταν από πολλούς ως πρότυπο για τις υπόλοιπες χώρες του Κόλπου, μετατράπηκε έτσι σε ένα φάντασμα του παρελθόντος της.
Η «απελευθέρωση» άφησε μόλις το 20% του πληθυσμού με πρόσβαση σε πραγματικές συνθήκες υγιεινής, το 45% με πρόσβαση σε καθαρό νερό, το 50% έχει ηλεκτρικό μόνο την μισή μέρα. Συνολικά, ποσοστό μεγαλύτερο του 23% ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, το 25% των παιδιών είναι υποσιτισμένα και μόνο το ένα στα τρία έχει πρόσβαση σε πόσιμο νερό....
Η Συμμαχία του Διαβόλου, λοιπόν, η «δική μας» Δύση, αυτή η καλπάζουσα Καπιταλιστική Κακοήθεια του πλανήτη, έχει σήμερα το θράσος να …κουνάει το δάχτυλο στους Ρώσους και να απευθύνει χαρακτηρισμούς στον Βλαδίμηρο Πούτιν…
και, το σημαντικότερο : ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΡΠΙΛΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ (τέσσερις μέρες τώρα) μεταξύ των δύο εμπλεκόμενων μερών Ουκρανίας – Ρωσίας …!!!
Πόσο άθλιοι…, σκύλας γέννα …